Başkan Yurdakul’dan, Başkan Şahiner’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Belediye- İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul, Belediye- İş Sendikası Çorum Şube Başkanı Mehmet Şen , Belediye- İş Sendikası Çorum Şube Başkan Yardımcısı Dursun Kanmış ve Sendika Avukatı Hasan Alparslan Bıyıklıoğlu,Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Hizmetle geçen 5 yılın ardından yeniden Belediye Başkanlığına aday olan Başkan Abdulkadir Şahiner’e hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Yurdakul, başarılarının aratarak devam etmesi temennisinde bulundu.
Sungurlu belediyesinde çalışan kadrolu ve sözleşmeli işçilerle de bir araya gelen Başkan Yurdakul, geçtiğimiz günlerde imzalanan “Toplu İş Sözleşmesi”nin herkes için hayırlı olmasını diledi. Sungurlu Belediyesi’nin işçi haklarına karşı gösterdiği hassasiyet ve işyeri barışı konusunda örnek belediyeler arasında olduğunu söyleyen Yurdakul, Başkan Şahiner’e de çalışanlarına verdiği değer ve hakkaniyet için ayrıca teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Şahiner, Başkan Yurdakul’a çeşitli hediyeler takdim etti.

Önceki Başkan Şahiner Gazetecileri Ağırladı